Over ons

Aandacht, inventiviteit, deskundigheid en helderheid. Een paar steekwoorden die de betrokken methode van Holland Property Investors B.V. omschrijven.

Aandacht, inventiviteit, deskundigheid en helderheid. Een paar steekwoorden die de betrokken methode van Holland Property Investors B.V. omschrijven. Holland Property Investors B.V. bestaat sedert 2005 en is opgericht door dhr. Guido Harthoorn. De strategische doelstelling van Holland Property Investors B.V. is het creëren van waarde uit vastgoed. Wij stellen ons ten doel de vastgoedportefeuille permanent te optimaliseren.

Om inhoud te kunnen geven aan de strategische doelstelling is het toekomstbeleid onder meer gericht op schaalvergroting en spreiding van de portefeuille, een dynamisch portefeuillebeleid en selectieve vastgoedbeleggingen in Duitsland. De portefeuille en vastgoedactiviteiten zal de komende jaren sterk groeien. Deze groei wordt enerzijds veroorzaakt door het strategisch samenwerken met derden en het verder uitbouwen van de portefeuille.

0
Duizend kilometers
500
Huurders
0
Jaren actief
0
Kg koffie

Onze visie

Voor Holland Property Investors B.V. staat het behalen van een optimaal rendement op vastgoedbeleggingen voor onszelf en opdrachtgevers voorop. In onze beleggingsportefeuille staan een aantal zaken voorop: een laag risico, een aantrekkelijke en stabiele performance, waardegroei en bewaking van de kwaliteit. Alleen daarmee kunnen we een sterke marktpositie behouden.

Onze beleggingsstrategie is duidelijk: met een laag risico een zo hoog mogelijke performance te behalen. Groei en kwaliteitsverbetering van de beleggingsportefeuille vinden we net zo belangrijk om onze sterke marktpositie en de voordelen die daarmee gepaard gaan te behouden. We zijn niet alleen belegger, maar ook vastgoedmanager. Dit houdt in dat we een actieve rol spelen in het beheer van onze vastgoedprojecten.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.